ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ - ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (AGROTECH S.A.)
13/03/2021
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

🔥 ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! 🔥

Η Agrotech προσφέρει για μία ακόμη φορά, την εκπληκτική ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν το αποδεδειγμένα, καλύτερο και αποδοτικότερο ελαιοραβδιστικό της αγοράς. Μόνο που αυτή την φορά, η τιμή του ζαλίζει....Αποκτήστε τώρα το Olivion T 220-300 ΜΕ τον μετασχηματιστή 12V-44V (για χρήση σε μπαταρία αυτοκινήτου 12V ΑΠΟ 1.300€ ΜΟΝΟ 985€*. 

Αλλά δεν σταματάει εδώ...συνεχίζει με μία ακόμα μοναδική έκπτωση για όσους θέλουν να συνδυάσουν αυτό το ελαιοραβδιστικό της Pellenc ΜΕ την μπαταρία πλάτης Olivion+. Έχοντας αυτονομία έως και μιάμιση ημέρα εργασίας μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας χωρίς να κάνετε τίποτα περισσότερο από ότι κάνατε. Μόνο που αυτή την φορά, θα διαθέτετε ένα εργονομικό, αποδοτικό εργαλείο που θα σας προσφέρει τα μέγιστα. ΑΠΟ 2.325€ ΜΟΝΟ 1.700€*

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

 
26/11/2020
Ο τυφώνας του Black Friday χτυπάει την Agrotech S.A.

ΠΡΟΣΟΧΗ Μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε!!!

Ο τυφώνας του Black Friday χτυπάει την Agrotech S.A., την AgroMarket S.A. & την DK.Agrotraders Ltd. για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. ΜΟΝΟ για την Παρασκευή 27/11/2020 μπορείτε να βρείτε ΟΛΑ τα λιπαντικά μας με 5% έκπτωση από την τιμή πώλησης.

Εκμεταλευτείτε την προσφορά και κρατήστε τα μηχανήματά σας στη βέλτιστη κατάσταση τους!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το 2310 795018 ή επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες της εταιρίας,🌐 www.Deere.gr και 🌐www.agrogroup.gr.

 
04/09/2020
Πρόγραμμα εγγύησης καυσίμου

Η #JohnDeere & η Agrotech S.A. καινοτομούν για ακόμα μία φορά. 🏆🤝

 

Σας παρουσιάζουν την Εγγύηση Καυσίμου (#FuelGuarantee) ⛽ Πραγματική, εγγυημένη εξοικονόμηση καυσίμων ή σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας πίσω!!! 💰

 

🚜 Εγγύηση Καυσίμου: Αν καταναλώσετε περισσότερα καύσιμα από τον στόχο που σας έχει τεθεί, καλύπτουμε την διαφορά!

 

🚜 Μπόνους Απόδοσης: Αν καταναλώσετε λιγότερα καύσιμα από τον στόχο που σας έχει τεθεί, σας επιβραβεύουμε καλύπτοντας το διπλάσιο της διαφοράς!

 

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα εγγύησης καυσίμων (#Fuel_Guarantee) καλώντας στο ☎ 2310 795018 ή από τις επίσημες ιστοσελίδες της εταιρίας 🌐 www.JohnDeere.gr και 🌐 www.agrogroup.gr

 

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ιστορία του κ. Βαγγελόπουλου και του κ. Γκαραγκούνη και να μάθετε ακόμα περισσότερα για το πρόγραμμα Fuel Guarantee

 

🎥 https://www.youtube.com/watch?v=j2a1Z6tBX-s&t

🎥 https://www.youtube.com/watch?v=aUweJX2yJVA&t

 

❗Το πρόγραμμα, ισχύει για αγορές καινούργιων μηχανημάτων 6R, 7R & 8R μετά την 1 Νοεμβρίου 2019 μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2020 ❗

 
09/05/2020
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ απο την Agrotech S.A. - John Deere Greece

 Εσύ θα το ρισκάρεις; 

Φρόντίστε το μηχάνημά σας αλλά και....την τσέπη σας με γνήσια ανταλλακτικά της John Deere.

 

Τα γνήσια προϊόντα χορτοδεσίας της John Deere είναι,
🏆 Σχεδιασμένα για υψηλές αποδόσεις και μεγάλη διάρκεια ζωής.
🏆 Κατασκευασμένα για να σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία για τις μπάλες σας.
🏆 Ελεγμένα για να βελτιώνουν την απόδοση της δική σας χορτοδετικής πρέσας.

Αυξήστε την αξία κάθε μπάλας!


 XtraTwine: Ισχυροί σπάγγοι με εύκολης τροφοδοσίας κέντρα μπομπίνας
 XtraFilm Stretchwrap: Ενισχυμένη αεροστεγανότητα, ισχυρή προστασία και εξαιρετική αντοχή
 CoverEdge: Το δίχτυ καλύπτει τις άκρες των δεμάτων, εξαλείφοντας τις "πατούρες"
 XtraNet: Σχεδιασμένο για την πρέσα σας με εύκολο σύστημα φόρτωσης. Ισχυρό, μακρύ και πλατύ!

 

Εσείς θα συνεχίσετε να ρισκάρετε την απόδοση του μηχανήματός σας κατά την χορτοδεσία; 

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο  2310 795018 (Εσωτ. 704 έως 709) ή επισκεφτείτε τις επίσημες ιστοσελίδες της εταιρίας 🌐 www.johndeeredistributor.gr και 🌐www.agrotechniki.gr

 
09/04/2020
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ απο την Agrotech S.A. - John Deere Greece

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ απο την Agrotech S.A. - John Deere Greece

Με το νέο #ATU300 απολαμβάνετε μεγαλύτερη και ταχύτερη ακρίβεια αλλά και μειωμένο θόρυβο ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε περισσότερο από 600 μοντέλα οποιασδήποτε κατασκευάστριας εταιρείας🔝

Το πακέτο περιλαμβάνει:

Σύστημα αυτόματης καθοδήγησης με τη χρήση ηλεκτρικού τιμονιού #ATU για οποιοδήποτε μηχάνημα.
Οθόνη GEN4 4240 με ενεργοποίηση AutoTrac
Δέκτης #Starfire6000 – SF1

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο  2310 795018 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας 🌐https://atu300.deere.com/el_GR ενώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο.

📰 http://viewer.zmags.com/publication/121da1a9

 
23/11/2018
Ο τυφώνας του #BlackFriday είναι ΕΔΩ!!!

Ο τυφώνας του #BlackFriday είναι ΕΔΩ!!!🌪🌪🌪


ΜΟΝΟ❗❕❗ για σήμερα Παρασκευή 23/11/2018 μπορείτε να βρείτε ΟΛΑ τα λιπαντικά μας με 5% έκπτωση από την τιμή πώλησης! 🏷🏷🏷
Εσείς θα χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία; 
💰🔖💰


Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο  2310795018 με εσωτερικά από 704 έως 709 ή επισκεφθείτε το 🌐 www.agrogroup.gr

 
19/11/2018
Ο τυφώνας του #BlackFriday είναι σχεδόν εδώ...

Ο τυφώνας του #BlackFriday είναι σχεδόν εδώ...🌪🌪🌪


Μείνετε συντονισμένοι και μάθετε περισσότερα για τις μοναδικές προσφορές της Agrotech S.A. - John Deere Greece σε ΟΛΑ τα λιπαντικά...🏷🏷🏷


Την Παρασκευή 23/11/2018 μπορείτε να βρείτε ΟΛΑ τα λιπαντικά με 5% έκπτωση! Εσείς είστε έτοιμοι;


Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο  2310795018 ή επισκεφθείτε το 🌐 www.agrogroup.gr

 
07/09/2018
Συνεργασία Πειραιώς με Agrotech SA για αγορά γεωργικού εξοπλισμού

Η Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία Agrotech S.A. προσφέρει σε εσάς, τους αγρότες και τις αγροτικές επιχειρήσεις τη δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς γεωργικού εξοπλισμού. 

Κατανοώντας την ανάγκη για βελτίωση της παραγωγικότητας, αλλά και την ανάπτυξη της αγροτικής σας εκμετάλλευσης, σας προσφέρει χρηματοδοτικές λύσεις για την απόκτηση του αναγκαίου μηχανολογικού εξοπλισμού. 
Το πρόγραμμα προσφέρει:

 

 Ποσό δανείου έως 150.000€
 Προνομιακό επιτόκιο
 Διάρκεια αποπληρωμής έως πέντε (5) έτη
 Επιλογή συχνότητας πληρωμής της δόσης (μηνιαία, 3μηνιαία, 6μηνιαία ή ετήσια)
 Δυνατότητα καταβολής μόνο τόκων ακόμη και ένα (1) έτος

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Πειραιώς ή στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.piraeusbank.gr/el/agrotes/agrotika-daneia.

 

Δύναμή μας...η αξιοπιστία! 

 

 
28/08/2018
83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία Agrotech S.A. σας προσκαλεί στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η Agrotech S.A. θα έχει ισχυρή παρουσία σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στα Βαλκάνια, φιλοξενούμενη στο περίπτερο της τιμώμενης χώρας, Αμερικής. Εκεί μπορείτε να δείτε ένα δείγμα των νέων ισχυρών μηχανημάτων της John Deere καθώς και υπηρεσίες που παρέχουμε. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με εκπροσώπους της εταιρείας μας και να σας συμβουλέψουν για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί. Η 83η ΔΕΘ 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 8/9/2018 έως τις 16/9/2018. Έτσι η Agrotech S.A., πιστή στο ραντεβού της, θα βρίσκεται στο περίπτερο 13, stand 41. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2310 795018.

 
23/11/2017
Ο τυφώνας του Black Friday φέτος χτυπάει την Agrotech S.A. - John Deere Greece & την AgroParts S.A.

ΠΡΟΣΟΧΗ Μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε!!!

Ο τυφώνας του Black Friday φέτος χτυπάει την Agrotech S.A. - John Deere Greece, την AgroMarket S.A. & την AgroParts S.A. ΜΟΝΟ για την Παρασκευή 24/11/2017 μπορείτε να βρείτε ΟΛΑ τα λιπαντικά μας με 10% έκπτωση από την τιμή πώλησης.

Εκμεταλευτείτε την προσφορά και κρατήστε τα μηχανήματά σας στη βέλτιστη κατάσταση τους!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το 2310 795018 ή επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες της εταιρίας,🌐 www.pellenc.gr και 🌐www.agrogroup.gr.


 
22/11/2017
Η Green Line Energy AE χορηγός στο 6ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο συνδράμει τον αγρότη – επιχειρηματία, διοργανώνοντας το 6ο ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας, το οποίο πραγματοποιείται αδιάλειπτα από το 2012 και έχει πλέον καταστεί θεσμός στα δρώμενα της πόλης ως η κορυφαία εκδήλωση του είδους.

Το φετινό Συνέδριο εστιάζει στο αδιαμφισβήτητο και επιταχυνόμενο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής, που για τη χώρα μας θα σημάνει μείωση των βροχοπτώσεων, παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας, αύξηση της θερμοκρασίας καθώς και της έντασης κυμάτων καύσωνα.

Παράλληλα το Συνέδριο αποσκοπεί στην ανάδειξη προτάσεων περιορισμού των συνεπειών της. Η ανάπτυξη και αποδοχή νέων τεχνολογιών, η υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών διαχείρισης υδάτων, αγρών και ζωϊκού κεφαλαίου και η θεσμική σχεδίαση και υλοποίηση κατάλληλων μέτρων, μπορούν να καταστήσουν ευκολότερη την προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Όπως και στα προηγούμενα συνέδρια, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετάσχει σημαντικός αριθμός διακεκριμένων επιχειρηματιών, υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων, εκπροσώπων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, του κλάδου των δικτύων διανομής, αγροτικών συνεταιρισμών και τοπικών φορέων, επιστημόνων και στελεχών της αρμόδιας πολιτικής και διοικητικής ηγεσίας της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο θα αναρτηθούν σύντομα.

Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε σε αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου.

Πληροφορίες
Κα Ελίνα Παντελεμίδου / τηλ. 2310 286453 /www.amcham.gr / e.pantelemidou@amcham.gr

 
13/01/2017
ZOOTECHNIA 2017 2/2- 5/2 10η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία

Η εταιρεία Agrotech SA Μποζατζίδης-Μητσιολίδης ΑΕ με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην 10η διεθνή έκθεση Zootechnia 2017, η οποία αποτελεί τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις στον χώρο και γίνεται κάθε δύο χρόνια σημείο συνάντησης των εκπροσώπων της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας. Η Zootechnia 2017 θα πραγματοποιηθεί από τις 2/2/2017 έως 5/2/2017. Η εταιρεία μας, πιστή στο ραντεβού της, θα βρίσκεται στο περίπτερο 13 στο stand 29, 2 & 3.
 Για να λάβετε δωρεάν πρόσκληση επικοινωνήστε στο 2310 795 018 με εσωτερικό 204 ή στο email info@agrotechniki.gr . 

 
03/02/2016
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ



Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τις σημειώσεις από την εκδήλωση για την φορολογία αγροτών που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της AGROTICA


Λήψη Αρχείου
 
19/01/2016
AGROTICA 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

        Η εταιρία AGROTECH S.A.     ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε. σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο «Φορολογία Αγροτών – Θέματα και Προβληματισμοί» που διοργανώνει κατά την διάρκεια της έκθεσης «AGROTICA 2016». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός (περίπτερο 8, αίθουσα Α) στις 29/1/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 εως 15:00.
        Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι  :   
Ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής κ. ΝΙΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Ιωαν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Πρόεδρος της ελεγκτικής Εταιρίας ΩΡΙΩΝ Α.Ε.Ο.Ε.Λ και του ΓΕΟ.Φ.ΙΝ ( Γεωργικο-Οικονομικό Φορολογικό Ινστιτούτο) και ο Φοροτεχνικός κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Θωμ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Κ. (Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολογων Νομού Καρδίτσας) και Γενικός Γραμματέας του ΓΕΟ.Φ.ΙΝ (Γεωργικο-Οικονομικό Φορολογικό Ινστιτούτο).
     Θα σας περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά εσάς και το λογιστή σας για τα επίκαιρα φορολογικά και λογιστικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο.                        

Ώρα προσέλευσης 11:45 π.μ.

 
31/08/2015
AGROTECH S.A.: ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Α1 ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016
H Agrotech S.A., Μποζατζίδης-Μητσιολίδης Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος των γεωργικών μηχανημάτων & ανταλλακτικών John Deere στην Ελλάδα και την Κύπρο, εκφράζοντας τον κοινωνικό της χαρακτήρα, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την οικονομική στήριξή της προς τον «Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας» και συγκεκριμένα την ομάδα βόλεϊ Ανδρών Α1 κατηγορίας πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Λήψη Αρχείου
 
31/08/2015
Έναρξη συνεργασίας Agrotech S.A. με JDBH WORKS LTD
H Agrotech S.A., Μποζατζίδης-Μητσιολίδης Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος των γεωργικών μηχανημάτων & ανταλλακτικών John Deere στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ισραηλινή κατασκευάστρια εταιρεία ανταλλακτικών για βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές, JDBH WORKS LTD.
Λήψη Αρχείου
 
24/12/2014
Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα
 
09/11/2014
Ανακοίνωση εξαγοράς της ανώνυμης εταιρείας «ΜΑΓΕΛ ΑΕ»
O όμιλος εταιρειών «ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ» ανακοινώνει ότι έχει προβεί στην εξαγορά του συνόλου των μετοχών της ανώνυμης εταιρείας «ΜΑΓΕΛ ΑΕ», που εδρεύει στη Λάρισα.
Λήψη Αρχείου
 
28/02/2014
Ανακοίνωση συμφωνίας με την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΟΛΥΜΑΤΙΔΗ ΟΕ»
Η «AGROTECH SA» ανακοινώνει την αγορά των γνήσιων ανταλλακτικών JOHN DEERE από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΟΛΥΜΑΤΙΔΗ ΟΕ».
Λήψη Αρχείου
 
12/02/2014
ZOOTECHNIA 2015 - 29/1-1/2 9η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία

ZOOTECHNIA 2015 - 29/1-1/2 9η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία

Η εταιρεία Agrotech SA Μποζατζίδης-Μητσιολίδης με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην 9η διεθνή έκθεση Zootechnia 2015 , η μοναδική έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Η Zootechnia 2015 θα πραγματοποιηθεί από τις 29/1/2015 έως 1/2/2015 . Η εταιρεία μας θα βρίσκεται στο περίπτερο 13 στο stand 29 στο οποίο θα υπάρχει έκθεση των μηχανημάτων και θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για αυτά αλλά και για όλες τις εξελίξεις στον δύσκολο ανταγωνιστικό χώρο της κτηνοτροφίας και της γεωργίας.

Παράλληλα με την έκθεση την Κυριακή 1/2/2015 και ώρα 12 μ.μ. διοργανώνουμε μία παρουσίαση προϊόντων χορτοδεσίας John Deere στην αίθουσα Α του συνεδριακού κέντρου Νικόλαος Γερμανός εντός του εκθεσιακού χώρου. Με μεγάλη μας χαρά θα σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τα νέα μας προϊόντα, μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει δεξίωση για τους καλεσμένους μας.

Ώρα προέλευσης 11:45 π.μ.

Για να λάβετε δωρεάν πρόσκληση επικοινωνήστε στο 2310 795 018 με εσωτερικό 204 ή στο email info@agrotechniki.gr

 
02/02/2014
Νικητές διαγωνισμού i-pad AGROTICA 2014

Οι νικήτες του διαγωνισμού για 6 i-pad mini κατά την διάρκεια της Agrotica 2014 είναι:

1) Καμπούρης Παντελής, Πεντάλοφος Θεσ/νικης 

2) Φράγκος Φώτης, Τρίπολη

3) Ρέστας Δημήτριος, Σέρρες 

4) Στογιάννης Λάζαρος, Πτολεμαίδα 

5) Γκουργκούνια Κεράσια, Καλή Σκύδρας

6) Κολίτσης Ευάγγελος

 
01/01/2014
Νέο Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 5 GL: H νέα λύση από την John Deere
H John Deere εισάγει στην ευρεία γκάμα των προϊόντων της την σειρά 5 GL [Ονομαστική ισχύς 97/68ΕΚ 57 kW (75 hp) – 65 kW (85 hp) αντίστοιχα], μικρό και ευέλικτο, κατάλληλο για καλύψει τις ανάγκες σε αμπέλια και οπωροκαλλιέργιες.
Λήψη Αρχείου
 
01/01/2014
Νέα Τρακτέρ σειράς 6MC & 6RC: Μεσαία τρακτέρ με Μεγάλες δυνατότητες
Έφτασαν στις εγκαταστάσεις μας στο 8ο χλμ Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Αθηνών τα νέα τρακτέρ 6MC & 6RC.Τα τρακτέρ της John Deere σειράς 6MC και 6RC συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των μεγαλύτερων τρακτέρ σε μικρότερο μέγεθος και μεγαλύτερη ευελιξία.
Λήψη Αρχείου
 
01/01/2014
25η AGROTICA 2014 30/1-2/2/2014 Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ως νέοι αντιπρόσωποι του οίκου γεωργικών μηχανήματων John Deere σας περιμένουμε στο περίπτερο 4 στην έκθεση AGROTICA 2014 στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Θα σας δοθεί να η δυνατότητα να εξερευνήσετε όλη την σειρά των προϊόντων John Deere καθώς και πλήθος παρελκομένων.
 
23/12/2013
Μετατροπή της AGROMARKET από Ο.Ε. σε Α.Ε.
Η εταιρεία του Ομίλου μας AGROMARKET SA ανακοινώνει την μετατροπή της από Ομόρρυθμη Εταιρεία σε Ανώνυμη Εταιρεία.
 
01/10/2012
Έναρξη συνεργασίας με John Deere
Η εταιρεία του Ομίλου μας AGROTECH SA ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με την κατασκευάστρια εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων John Deere, με σκοπό την αποκλειστική αντιπροσώπευση των μηχανημάτων και ανταλλακτικών της στην Ελλάδα.